Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίαςΗ εταιρία ΤΕΚΜΑΡ Ε.Π. Ε είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1987, με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για τον αποκλειστικό διαθέτη του Οίκου FPT Industrial (μέλος του ομίλου IVECO GROUP), για την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ συνεργάζεται και με τις εταιρίες Lombardini Marine – Kohler Engines,TD Technodrive, VM Motori,εισάγοντας προϊόντα υψηλότατου τεχνολογικού επιπέδου.


Πρόκειται για μια εταιρία που απευθύνεται σε πελάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η ΤΕΚΜΑΡ έχει βρεθεί αρκετές φορές πρώτη σε πωλήσεις κινητήρων στην κατηγορία της, καλύπτοντας το φάσμα ιπποδυνάμεων 20-1200 HP. Εφοδιάζει με κινητήρες, μειωτήρες και λοιπά εξαρτήματα αλιευτικά σκάφη, επιβατηγά, σκάφη αναψυχής, πολλά θαλάσσια ταξί καθώς και σκάφη του Λιμενικού Σώματος, του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και του Πολεμικού Ναυτικού. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία φροντίζει επίσης για τον εξοπλισμό σκαφών που δραστηριοποιούνται τόσο στον τομέα του τουρισμού, όσο και τον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών. Σημειώνουμε δε ότι πέραν του τομέα των κινητήρων θαλάσσης, η ΤΕΚΜΑΡ διανέμει και υποστηρίζει τεχνικά κινητήρες βιομηχανικού τύπου, γεννήτριες καθώς και sprinklers, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της.


Σκοπός της εταιρίας είναι να εφοδιάζει την αγορά με προϊόντα υψηλού τεχνολογικού επιπέδου, φιλικά προς το περιβάλλον, που ακολουθούν τις συνεχείς εξελίξεις του κλάδου και της ευρείας τάσης για βιωσιμότητα ενώ παράλληλα στοχεύει στο να επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της, με την δημιουργία νέων εξουσιοδοτημένων συνεργείων.